Skip to main content

Πανελλαδικές: Τελευταία μέρα εξετάσεων αύριο για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

Αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων των μαθητών Επαγγελματικών λυκείων ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών και μουσικών μαθημάτων.

Τρία τελευταία μαθήματα απομένουν για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ για να ολοκληρώσουν τον κύκλο των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021.

Οι μαθητές των Επαγγελματικών λυκείων, επανέρχονται για τελευταία φορά την Δευτέρα 28 Ιουνίου στα εξεταστικά κέντρα προκειμένου να διαγωνιστούν στα ακόλουθα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Κινητήρες αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Το περασμένο Σάββατο, προτελευταία ημέρα εξετάσεων οι μαθητές των ΕΠΑΛ διαγωνίστηκαν στην Τεχνολογία Υλικών, την Οικοδομική, τις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και τα Ψηφιακά Συστήματα.

Αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων των μαθητών Επαγγελματικών λυκείων ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών και μουσικών μαθημάτων. Οι εξετάσεις συγκεκριμένα ξεκινούν την Τρίτη, 29 Ιουνίου, και ολοκληρώνονται την Δευτέρα, 12 Ιουλίου.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Να σημειωθεί ότι οι μαθητές των Γενικών Λυκείων έχουν ήδη ολοκληρώσει τις εξετάσεις.