Skip to main content

Πάνω από 20 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ στα ΜΑΤ

Επεισόδια μεταξύ μασκοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο πριν τις 3 το βράδυ, κοντά στο Τουρκικό Προξενείο και συνεχίσθηκαν στη περιοχή του ΑΠΘ.
Επεισόδια μεταξύ μασκοφόρων και ανδρών των ΜΑΤ, σημειώθηκαν  λίγο πριν τις 3 το βράδυ, κοντά στο Τουρκικό Προξενείο και συνεχίσθηκαν στη περιοχή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και επί της Εθνικής Αμύνης, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού στο χέρι και την προσαγωγή περίπου 20 ατόμων, σύμφωνα με τις πρώτες Πληροφορίες. 
 
Τα επεισόδια, σύμφωνα με την Αστυνομία, άρχισαν περί τις 02:45,  στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γούναρη,  όταν μία ομάδα μασκοφόρων, επιτέθηκε με μολότωφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το κτήριο του Τουρκικού Προξενείου. 
 
Η ομάδα των επιτιθέμενων απωθήθηκε από την περιοχή και κινήθηκε προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όπου, επί της Εθνικής Αμύνης επιχείρησε και δεύτερη επίθεση κατά των αστυνομικών, πάλι με μολότωφ.  Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός ενώ, βάσει των πρώτων στοιχείων,  έγινε η προσαγωγή περίπου 20 ατόμων.