Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018
x

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΕΥΡΩ Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ

Για ολοκληρωτική καταστροφή μιλούν οι εκθέτες της 6ης Ανθοέκθεσης που διεξάγεται στον αύλειο χώρο της ΔΕΘ, μετά την κακοκαιρία.

Σε πάνω από 200.000 ευρώ ανέρχεται συνολικά η οικονομική ζημιά για τους περισσότερους των 20 εκθετών της 6ης Ανθοέκθεσης που διεξάγεται στον αύλειο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ανθοπαραγωγός, Ανέστης Αλμπανίδης, μέλος του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Θεσσαλίας - Ηπείρου - Μακεδονίας - Θράκης και Νήσων.

«Πάθαμε ολοκληρωτική καταστροφή» είπε, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι εκθέτες στη διοργάνωση, από την αμέσως κιόλας επόμενη ημέρα, έστησαν εκ νέου τους πάγκους τους εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με την ελπίδα ότι η προέλευση του κόσμου «θα μας βοηθήσει να σηκώσουμε κεφάλι».

Ειδικότερα για αύριο, οπότε και είναι η Γιορτή της Μητέρας, οι ανθοπαραγωγοί ελπίζουν για ηχηρό «παρών» των πολιτών στη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι τα ορμητικά νερά παρέσυραν την περασμένη Πέμπτη, για πολλά μέτρα, φυτά, γλάστρες (πλαστικές και πήλινες) και χώμα, μέχρι τη νέα παραλία, στο ύψος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ