Skip to main content

Έδεσαν επιχειρηματία στο Πανόραμα και σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο

Οι ληστές αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία, περιείχε πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και πολλές λίρες.

Δύσκολες ώρες στα χέρια ομάδας ληστών πέρασε ένας ηλικιωμένος και οι δύο οικιακές βοηθοί του, στο συγκρότημα κατοικιών «Βίλα Ριτζ», στην περιοχή του Πανοράματος.

Οι δράστες εισέβαλαν, χθες το πρωί μέσα στο σπίτι του 93χρονου επιχειρηματία, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας. Ακινητοποίησαν τον 93χρονο και τις δύο αλλοδαπές γυναίκες, τους έδεσαν και τους φίμωσαν. 

Στη συνέχεια οι ληστές αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, περιείχε πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα και πολλές λίρες.

«Έφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο που μέσα είχε μεγάλο χρηματικό ποσό και συγκεκριμένα 100.000 ευρώ και 1.500 λίρες», είπε στο sputniknews.gr ο Διευθυντής Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν αποχώρησαν οι δράστες, η μία γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να τηλεφωνήσει στην κόρη του ηλικιωμένου ζητώντας βοήθεια. Η κόρη του άνδρα επικοινώνησε με τους γείτονες ζητώντας τους να σπεύσουν στο σπίτι για να βοηθήσουν τον πατέρα της και τις δύο γυναίκες. Οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν και την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Ο ηλικιωμένος και η μια από τις δύο οικιακές βοηθούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και νοσηλεύονται.