Skip to main content

Παντρεύονται Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς

Ο γάμος τους ανακοινώθηκε σε εφημερίδα αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ο χρόνος και ο τόπος τέλεσης του μυστηρίου.

Μετά από πολυετή σχέση και επαγγελματική συνεργασία αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο λόγος για την Ευρυδίκη και τον Δημλητρη Κοργιαλά ένα από τα αγαπημένα καλλιτεχνικά ζευγάρια των τελευταίων ετών.
Σε δηλώσεις τους τόνισαν πως δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα κάνουν ανοικτό ή κλειστό γάμο αλλά σίγουρα θα κάνουν ανοικτό πάρτι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους. Ο γάμος τοποθετείται χρονικά στα μέσα Οκτωβρίου.
Η τραγουδίστρια υπήρξε παντρεμένη για επτά χρόνια με το συνθέτη Γιώργο θεοφάνους (1993-2000) με το οποίο απέκτησε ένα γιο τον Άγγελο. Όπως έχει δηλώσει διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

Ποιά είναι η Ευρυδίκη
Η Ευρυδίκη γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό της Κύπρου και μεγάλωσε στη Λευκωσία.Ήταν ακόμα μικρό κορίτσι στο νηπιαγωγείο όταν άρχισε να δείχνει την αγάπη της για τη μουσική, το τραγούδι και τον χορό. Ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 8 χρονών και αργότερα στο γυμνάσιο ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας, αρμονίας και πιάνου στο Ελληνικό Ωδείο Λευκωσίας.
Στα πρώτα εφηβικά της χρόνια συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς τραγουδιού και εξωσχολικές εκδηλώσεις, είτε τραγουδώντας με την κιθάρα της, είτε σαν μέλος διάφορων γκρουπ, παίζοντας κυρίως τραγούδια των Beatles.Το 1981 και ακόμα μαθήτρια γυμνασίου εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Κυπριακή Τηλεόραση σε μουσικές χριστουγεννιάτικες εκπομπές.Το 1983 επιλέγεται από το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου) και παίρνει μέρος στο φωνητικό γκρουπ που εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι του Σταύρου Σιδερά «Η αγάπη ακόμα ζει».
Τον Σεπτέμβριο του 1987 φεύγει για το Παρίσι, όπου και σπουδάζει στο «Studio des Varietés», και γίνεται η πρώτη ξένη, μη γαλλόφωνη φοιτήτρια που γίνεται δεκτή στη σχολή. Εκεί παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής, κιθάρας, θεωρίας, αρμονίας καθώς επίσης και μαθήματα κινησιολογίας, έκφρασης σώματος και προσώπου και σκηνικής παρουσίας.Στη συνέχεια γίνεται δεκτή στο «Berklee College of Music» της Βοστόνης όπου και συμπληρώνει τις μουσικές της σπουδές (φωνητική, basic keyboard, ear training, Ιστορία της Μουσικής, Ιστορία Jazz, αρμονία Jazz, αντίστιξη, ενορχήστρωση).
Μένει στη Βοστόνη για ένα χρόνο και όταν το καλοκαίρι του ’89 βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα, γνωρίζει τον Φίλιππα Παπαθεοδώρου (τότε διευθυντή της EMI) μετά από πρωτοβουλία του καλού της φίλου και συνεργάτη αργότερα Λεωνίδα Μαλένη, και υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο. Έτσι, παρέα με τον τότε αρραβωνιαστικό της Γιώργο Θεοφάνους εγκαθίσταται στην Αθήνα, εγκαταλείπει τις σπουδές της και ανοίγει μια καινούρια πόρτα που την οδηγεί στους στόχους της και στην πραγματοποίηση των παιδικών της ονείρων.
Ακολουθούν πετυχημένοι δίσκοι, εμαφνίσεις, συναυλίες και η τραγουδίσρια καθιερώνεται πλέον στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Ποιός είναι ο Δημήτρης Κοργιαλάς
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς γεννήθηκε στην Ναύπακτο στις 3 Αυγούστου 1971. Ζει στην Αθήνα από το 1983.
Με τη μουσική άρχισε να ασχολείται στα 15 του , οπότε και δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Media Vox και έπαιζαν new wave. Επαγγελματικά με τη μουσική άρχισε να ασχολείται έπειτα από την γνωριμία του με το Νίκο Ζιώγαλα.
Το 1997 είναι η χρονιά που υπογράφει συμβόλαιο για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Η τελευταία κυκλοφορεί έναν χρόνο αργότερα, το 1998, με το γενικό τίτλο "Προς τα Έξω". Το Δεκέμβριο του 2000 με την ιδιότητα του τραγουδιστή και του συνθέτη κυκλοφόρησε και τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο Πέτα ψυχή μου .
Έπειτα από τέσσερα χρόνια δισκογραφικής απουσίας , ο καλλιτέχνης επέστρεψε στις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα το 2003, μαζί με την Ευρυδίκη. Τη χρονιά εκείνη κυκλοφόρησε το δίσκο "Ασ΄ τα δύσκολα σε μένα" και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το ντουέτο "Μια φορά", που τραγούδησε με την Κατερίνα Μουτσάτσου. Το τραγούδι "Μια φορά" κυκλοφόρησε μάλιστα και σε αγγλική-γαλλική version με τίτλο "Juste une fois". Το καλοκαίρι του 2004 το εν λόγω τραγούδι επιλέχθηκε από γνωστή εταιρεία παγωτών και "έντυσε" την τηλεοπτική της καμπάνια. Το "Μια φορά" κέρδισε δυο βραβεία (Καλύτερο Rock τραγούδι & Καλύτερο Ντουέτο της χρονιάς) στα πρώτα MAD Video Music Awards που διοργάνωσε το MAD TV.
Το 2005 για πρώτη φορά ανέλαβε εξολοκλήρου την μουσική για την δισκογραφική δουλειά της Ευρυδίκης με τίτλο Στο ίδιο βαγόνι ,ενώ έδωσε κι ένα τραγούδι στο album του Σάκη Ρουβά Σ΄ έχω ερωτευθεί .
To 2007 συνόδευσε την Ευρυδίκη[2]στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον και έγραψε τη μουσική για το τραγούδι της Κύπρου, το Comme ci Comme ca, το οποίο όμως ήταν εκτός τελικού