Skip to main content

ΠΑΟΚ: Αλλαγή προγράμματος στο αυριανό Christmas Party

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλεί τον κόσμο του «Δικεφάλου» να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν αύριο από τις 11:00 στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας.

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ για να συμμετάσχει στο ξεχωριστό Christmas Party που θα διεξαχθεί αύριο από τις 11:00 (και όχι από τις 10:30 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί) μέχρι το απόγευμα στο «PAOK FC City Store», στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας απηύθυνε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Αλλάζει ώρα, αλλά κρατάει την ίδια διάθεση το Christmas Party του ΠΑΟΚ στην καρδιά της Θεσσαλονίκηςς και το PAOK FC City Store στην Αγίας Σοφίας.

«Στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (21.12) γνωστές pop & rock μπάντες της πόλης, η μουσικοχορευτική ομάδα του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδας και ο Master Tempo, ανεβαίνουν στο stage στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας για ένα πάρτυ γεμάτο μουσική και χορό.

Παράλληλα στο κατάστημα θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς, αλλά και… μεγάλους φίλους μας, με πολλά δώρα και εκπλήξεις από τους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΙΕΚ Δέλτα 360 και Protergia.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το απόγευμα στον επάνω όροφο του PAOK FC City Store 1926, με πολλά παιχνίδια για τα παιδιά και άφθονη μουσική.

Φορέστε την… χριστουγεννιάτικη σας διάθεση κι ελάτε να περάσουμε όμορφα!».