Skip to main content

ΠΑΟΚ: Χάνει τον Παναθηναϊκό ο Πέλκας, αγώνα δρόμου ο Μίσιτς

Ο Κροάτης μέσος του «Δικεφάλου» θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες μέρες και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε σήμερα ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας που έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε, λόγω των έντονων πόνων παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και το απόγευμα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο διεθνής μέσος του «Δικεφάλου» υπέστη τραυματισμό στους κοιλιακούς μύες στα πλάγια της λεκάνης και ο χρόνος απουσίας του θα φανεί από τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς υπέστη διάταση δελτοειδούς συνδέσμου στην ποδοκνημική έπειτα από το τάκλιν του Ουμάρ Καμαρά του Πανιωνίου και η συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στο «τριφύλλι» είναι αμφίβολη.

Ο Κροάτης χαφ αναμένεται ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες μέρες και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου καταβάλλει κι ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος έχει κάκωση στον τετρακέφαλο, ακολουθεί διπλές θεραπείες και αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον «Ιστορικό» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης και το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και τη φυσική κατάσταση.

Την Παρασκευή οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν, στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.