Skip to main content

ΠΑΟΚ: Δεν επέστρεψαν ακόμη οι Γκος - Χάτσερ, δίνει τη λύση ο Σαββίδης!

«Πακετάρετε τις αποσκευές σας και επιστρέψτε. Έχουμε σημαντικό αγώνα σύντομα και πρέπει να προκριθούμε», ανέφερε το μέλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Σε δύσκολη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο μπασκετικός ΠΑΟΚ καθώς μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις ημέρες ξεκούρασης που έδωσε η τεχνική ηγεσία στους παίκτες, οι Φιλ Γκος και Γουίλ Χάτσερ δεν επέστρεψαν από τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ οφείλει χρήματα στους δύο Αμερικανούς γκαρντ και αυτοί αποφάσισαν να μην πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα καθώς θέλουν να τους επιβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Οι επιτελείς του «Δικεφάλου» κάνουν αγώνα δρόμου για να βρεθεί λύση ώστε να επιστρέψουν οι Γκος και Χάτσερ στη Θεσσαλονίκη εν αναμονή των σημαντικών αγώνων κόντρα σε Χολαργό για τη Basket League και ΑΕΚ για τους «16» του Basketball Champions League.

Παρόλα αυτά όμως η λύση φαίνεται να έρχεται ξανά από την οικογένεια Σαββίδη καθώς το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε πως το πρόβλημα οδεύει προς επίλυση γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Πακετάρετε τις αποσκευές σας και επιστρέψτε. Έχουμε σημαντικό αγώνα σύντομα και πρέπει να προκριθούμε. PAOK Family».