Skip to main content

ΠΑΟΚ: Εκτός με Λαμία οι Ελ Καντουρί - Στοχ, ατομικό ο Ζαμπά

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» προπονήθηκε κανονικά, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος όπως και ο Σλοβάκος εξτρέμ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Tην προετοιμασία τους για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση εναντίον της Λαμίας ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους παίκτες του «Δικεφάλου» μερικά ακόμα πράγματα τακτικής φύσεως, που είχαν να κάνουν κυρίως με το κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα ταξιδέψει στη στερεοελλαδίτικη πόλη, όπως και ο Μίροσλαβ Στοχ, που έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης. Ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Άμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την «ασπρόμαυρη» αποστολή που την απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Ακπόμ και Σβιντέρσκι.