Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Σάστρε στη Μαγιόρκα βλέπουν οι Ισπανοί

«Ο Ζόαν Σάστρε θα επιστρέψει μετά την εξάμηνη εμπειρία του στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης», αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Ζόαν Σάστρε αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, αποκτώντας τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Στο συμβόλαιο του νεαρού μπακ υπάρχει ρήτρα αγοράς στα 300.000 ευρώ, η οποία θα ενεργοποιούνταν αυτόματα μόλις ο ποδοσφαιριστής συμπλήρωνε ένα συγκεκριμένο όριο συμμετοχών.

Τις συμμετοχές αυτές τις συμπλήρωσε ο Σάστρε μετά την εμφάνισή του στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 Μαΐου, συμπληρώνοντας το προβλεπόμενο 60% στις συμμετοχές. Η απόφαση για παραμονή του 25χρονου δεξιού μπακ είναι ειλημμένη εδώ κι αρκετό καιρό κι απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την «ασπρόμαυρη» πλευρά.

Η Μαγιόρκα, στην οποία ανήκει ο Ισπανός δεξιός μπακ, γλίτωσε στο φινάλε τον υποβιβασμό στην Segunda Division, παίρνοντας δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές της Primera Division.

Εντύπωση προκαλεί πως το όνομα του Ζόαν Σάστρε βρίσκεται εκ νέου στα πλάνα της Μαγιόρκα για την επόμενη σεζόν.

«Ο Ζόαν Σάστρε θα επιστρέψει μετά την εξάμηνη εμπειρία του στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης », αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ισπανική ιστοσελίδα.

Η απόφαση για τον Σάστρε, πάντως, έχει παρθεί κι απομένουν μόνο τα τυπικά για τη μόνιμη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη.