Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Γιάννη Μιχαηλίδη

Ευχάριστα ήταν τα νέα της σημερινής (22/3) προπόνησης του Δικεφάλου σε ότι αφορά τον Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς ο νεαρός κεντρικός αμυντικός επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τον Γιάννη Μιχαηλίδη να ανταποκρίνεται κανονικά σε όλο το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι «ασπρόμαυροι», μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, δούλεψαν με τον προπονητή στην ανάπτυξη, την κυκλοφορία και τις εκτελέσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έκαναν και πρακτική εφαρμογή, μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα για πρώτη φορά έπειτα από περίπου ένα μήνα. Αντίθετα, μόνος προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε, ενώ οι Χάρης Τσιγγάρας, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ έδωσε ρεπό στους παίκτες για το Σαββατοκύριακο και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις τη Δευτέρα (25/3) στο γήπεδο της Τούμπας στις 17:00, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00 - «Απόστολος Νικολαΐδης»), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ