Skip to main content

ΠΑΟΚ: Φροντιστήριο σε Τάουνς ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία ο Τσαϊρέλης

Ετοιμάζεται ο Δικέφαλος πριν την κάθοδο του στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Σαββάτου

Με εντατικό ‘φροντιστήριο’ στον εσχάτως αποκτηθέντα, Μαρκίς Τάουνς και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να μην κινείται στους ρυθμούς της ομάδας, όμοια με τους συμπαίκτες του, λόγω τραυματισμού, προετοιμάζεται για το, εκτός έδρας, παιχνίδι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, με καταγωγή από τη Δομινικανή Δημοκρατία, γκαρντ, ο οποίος αφίχθη την περασμένη Κυριακή (21/1) στη Θεσσαλονίκη για τον «Δικέφαλο», γίνεται αποδέκτης συνεχών πληροφοριών από την τεχνική ηγεσία για τη φιλοσοφία της ομάδας, προκειμένου να προσαρμοστεί στα δεδομένα της το συντομότερο δυνατό. Σημαντικό αποτελεί πως ο Τάουνς βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς προέρχεται από τη δράση που είχε στην Τσεχία με την Οπάβα και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» στο ΣΕΦ.

Ο Τσαϊρέλης, αντίθετα, ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση, γεγονός που δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και δεν είναι βέβαιη η παρουσία του στα πλάνα του Φώτη Τακιανού για τη μεθαυριανή μάχη κόντρα στους «ερυθρόλευκους».