Skip to main content

ΠΑΟΚ κατά Βρούτση: Συνεχίζετε εμμονικά να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας

Η προκατάληψη και η εμπάθειά του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, αναφέρουν οι άνθρωποι των ασπρόμαυρων

Την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση για την τιμωρία των ασπρόμαυρων και το κλείσιμο της Τούμπας.

Η ατάκα του αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού «Την Τούμπα την έκλεισαν οι κροτίδες, όχι η ΔΕΑΒ», προκάλεσε την οργή των στελεχών του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε- Βρούτσης: Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το έκλεισαν οι κροτίδες, δεν το έκλεισε η ΔΕΑΒ (video)


Όπως και η φράση: «Tα τέσσερα παιδιά, Φιλόπουλος, Λυγγερίδης, Κατσούρης, Καμπανός, σκοτώθηκαν έξω από τα γήπεδα, λόγω παραβατικής συμπεριφοράς και φανατισμού που καλλιέργησαν άτομα μέσα στα γήπεδα. Εκεί εκκολάπτεται η βία», με την πλευρά του ΠΑΟΚ να υπογραμμίζει ότι «ξέχασε» τον Νάσο Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κ. Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μίλησε κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα-πυροδότηση και όχι σε ρίψη. Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή.
Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ''ξεχνώντας'' τον Νάσο Κωνσταντίνου. Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ''συμβουλές'' του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».