Skip to main content

ΑΣ ΠΑΟΚ: Επιτέθηκαν φραστικά σε ανήλικο αθλητή και την οικογένειά του στο κλειστό του «Βικελίδης»

Θέμα ασφαλείας θέτουν άνθρωποι του ΑΣ του Δικεφάλου - «Οι ομάδες βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ δεν θα ξανά αγωνιστούν στα μπουντρούμια της Χαριλάου, λόγω σοβαρής πλέον επικινδυνότητας»

Ο έφορος βαρέων αθλημάτων του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, προχώρησε σε καταγγελία στις αρμόδιες ομοσπονδίες πως 17χρονος αθλητής του Δικεφάλου, η αδερφή του και οι γονείς του δέχθηκαν φραστική επίθεση κατά την αποχώρησή τους από αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο του Άρη κάτω από τις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Χάρης Μάλλιος θέτει θέμα ασφαλείας και ενημερώνει πως δεν θα αγωνιστούν οι αθλητές του ΠΑΟΚ ξανά στο συγκεκριμένο γυμναστήριο.

Αναλυτικά όσα έγραψε σε ανάρτησή του: «Ενημερώνω Ανεπίσημα εδώ και Επίσημα με έγγραφα τη Δευτέρα και στις τρεις ομοσπονδίες, ότι οι ομάδες των Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ μετά και από συμβάν με δεκαεπτάχρονο αθλητή του συλλόγου και τους γονείς του με την αδερφή του σήμερα, ότι δεν θα ξανά αγωνιστούν στα μπουντρούμια της Χαριλάου λόγω σοβαρής πλέον επικινδυνότητας, ΤΈΛΟΣ. Ολόκληρη Θεσσαλονίκη (εκεί φαίνεται και η αναγκαιότητα καινούργιων γυμναστηρίων) και γίνονται επίσημοι αγώνες χωρίς ασφάλεια σε ακατάλληλα γήπεδα. Αντιμετωπίστε επιτέλους σοβαρά τις ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ».