Τρίτη 14 Ιουλίου 2020
x

ΠΑΟΚ: ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ «PAOK TV»

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως προχωρά στη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους συνδρομητές του καναλιού που είναι κάτοχοι Smart τηλεοράσεων.

Από το «PAOK TV» θα μεταδίδονται και του χρόνου οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε πως προχωρά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους συνδρομητές του καναλιού μέσω του «PAOK TV LG Smart TV App», μιας ειδικής εφαρμογής για όλους όσοι έχουν τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Super League, το PAOK TV διευρύνει το δίκτυο των παροχών του με το PAOK TV LG Smart TV App που κάνει πρεμιέρα από αυτή την αγωνιστική και τους αγώνες της Κ19 και της πρώτης ομάδας κόντρα στον ΟΦΗ.

Όσο ο ΠΑΟΚ προσπαθεί για τη διατήρηση των κεκτημένων του στους αγωνιστικούς χώρους, το PAOK TV κάνει τις δικές του συντονισμένες ενέργειες για την επέκταση και συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών του. Τόσο για την τρέχουσα σεζόν όσο και για την επόμενη που θα το βρει ακόμα πιο δυνατό κι έτοιμο να προσφέρει μια εντελώς νέα και interactive εμπειρία στους συνδρομητές του.

Ως τότε, το επόμενο βήμα είναι το ειδικό Application για τους live αγώνες σε LG Smart TV. Το PAOK TV app μπορείτε να το κάνετε εντελώς δωρεάν download από το LG Store της Smart τηλεόρασής σας.  Η λειτουργία του έχει σχεδιαστεί να είναι εξαιρετικά απλή και αφορά μόνο τους Live αγώνες της ομάδας μας, όχι τα on demand video.
Κάνετε download το PAOK TV App από το LG Store της LG Smart TV σας.

Αν δεν είστε ήδη ετήσιος συνδρομητής, αγοράζετε από το tv.paokfc.gr τον αγώνα που επιθυμείτε μέσω της επιλογής Pay Per View.

Κάνετε log in στο PAOK TV App χρησιμοποιώντας το email και το password του λογαριασμού σας, μέσω του οποίου πραγματοποιήσατε την αγορά της ετήσιας συνδρομής ή του αγώνα.

Είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

Οδηγίες – συμβουλές χρήσης

Το ιδανικό είναι να συνδέσετε την τηλεόρασή σας απευθείας με το καλώδιο Ethernet κι όχι με το WiFi.

Αν την ώρα του αγώνα χρησιμοποιείτε εκτεταμένα το ίδιο δίκτυο και γι’ άλλες συσκευές (smartphones, tablets, PC) είναι πιθανό να έχετε απώλεια ποιότητας ή buffering. Σε μια τέτοια περίπτωση αποσυνδέστε τις συσκευές από το δίκτυο.

Αν χρειαστεί να κάνετε refresh στo PAOK TV App, απλά πατήστε το ΟΚ στο τηλεκοντρόλ σας.

Αν κλείσετε την τηλεόρασή σας θα αποσυνδεθείτε και θα χρειαστεί να κάνετε και πάλι log in για να συνδεθείτε.

Θα χρειαστεί να κάνετε log out από την συσκευή που αγοράσατε την υπηρεσία πριν συνδεθείτε στο PAOK TV App».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ