Skip to main content

Λυτρωτής ο διαστημικός Τζόλης, νίκησε Αστέρα και άγχος ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες(vid)

Παρά την αποβολή του Καντουρί στο 38' ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας ενόψει του ντέρμπι στο Βικελίδης.

Ο αποκλεισμός μετά την ήττα από την Ομόνοια στο Europa League δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ του Γκαρσία να ψάξει κάτι λιγότερο από τη νίκη στο απογευματινό ματς της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Με αρκετές αλλαγές ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ θέλησε να δώσει φρεσκάδα και ώθηση στην ομάδα του ώστε να πάρει ψυχολογία ενόψει του el classico της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη την επόμενη αγωνιστική.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως ήθελε, αφού ο Σοάρες βγήκε αναγκαστικά στο 21’ λόγω τραυματισμού, ενώ ο Καντουρί αποβλήθηκε στο 38' μετά από αψυχολόγητη ενέργεια σε καβγά με τον Σουάρεθ, αφήνοντας με δέκα την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ο ΠΑΟΚ μπήκε με αποφασιστικότητα και αφού έλεγξε το παιχνίδι άνοιξε το σκορ με ένα μοναδικό γκολ του πρώτου σκόρερ του Τζόλη στο 64’ με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Δικέφαλος μάλιστα κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη στο 69’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζίφκοβιτς έπειτα από ανατροπή του Τζόλη στην περιοχή.

Η ηρεμία μετά τη νίκη αυτή επανήλθε στις τάξεις του Δικεφάλου που κοιτά το ματς με τον Άρη στο Βικελίδης, όπου είναι γνωστό ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον Ελ Καντουρί λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε.