Skip to main content

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης στη λίστα συλλόγων της ελίτ - Ανανέωσε τη συνεργασία με τον ατζέντη του

Με την καριέρα του να βρίσκεται σε κομβικό σημείο και τους...μνηστήρες να πληθαίνουν, ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον μάνατζερ Πασχάλη Τουντούρη

 Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν επωφεληθεί πάρα πολύ, από την φετινή τους πορεία στο Conference League, ανεβάζοντας την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που προσπάθησε έντονα να τον αποκτήσει τον περασμένο Γενάρη είναι μία από τις πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του Δικεφάλου, με τους Γερμανούς να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στα δυο παιχνίδια που έδωσαν απέναντι στον Δικέφαλο για τους ομίλους του Europa Conference League.

Η prosport του Πασχάλη Τουντούρη ανακοίνωσε μέσω των social media την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον" αναφέρει η σχετική δημοσίευση.