Skip to main content

ΠΑΟΚ: Περιμένουμε το αυτονόητο, να υιοθετηθεί η πρότασή μας

Ο «Δικέφαλος» περιμένει να γίνει δεκτό το αίτημα περί πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο με την επιστροφή σε δράση.

Τη βεβαιότητά του πως η πρόταση που έκανε αναφορικά με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο και τον οικογενειών τους από την πανδημία του κορωνοϊού θα υιοθετηθεί από τις αρμόδιες αρχές εκφράζει ο ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πέταξε το μπαλάκι στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη που σε σημερινή τηλεδιάσκεψη έχρισε τη Super League υπεύθυνη για τη διασφάλιση της υγείας των παικτών αλλά από τη Μικράς Ασίας θεωρούν ότι είναι «αυτονόητο» πως θα γίνει δεκτό το αίτημά τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν από το περιβάλλον του «Δικεφάλου»:

«Η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια αποποίησης ευθυνών. Η ομόφωνη απόφαση της Λίγκας είναι να επιστρέψουμε με όλες τις προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την υγεία των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο των προϋποθέσεων αυτών εμείς θέσαμε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ασφάλισης και αστικής ευθύνης, που θα πρέπει να γίνει από την πολιτεία. Περιμένουμε το αυτονόητο. Να υιοθετηθεί η πολύ λογική πρότασή μας».