Skip to main content

ΠΑΟΚ: Πρόστιμα σε Στοχ, Σβιντέρσκι-Βγήκαν να τρέξουν χωρίς χαρτιά!

Ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Κάρολ Σβιντέρσκι βγήκαν για τρέξιμο στην παραλία χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ!

Πρόστιμο ύψους 150 ευρώ έκαστος «έφαγαν» δύο παίκτες του ΠΑΟΚ για μετακίνηση χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εν μέσω καραντίνας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Ο λόγος για τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό Μίροσλαβ Στοχ και τον Πολωνό σέντερ φορ Κάρολ Σβιντέρσκι, που βγήκαν για τρέξιμο στην παραλία της Θεσσαλονίκης και τους επιβλήθηκε πρόστιμο από αστυνομικούς για άσκοπη μετακίνηση.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αποκάλυψε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και, λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει.

Έτσι αποφάσισα μαζί με τον Πολωνό συμπαίκτη μου στον ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην παραλία της πόλης, δίπλα στη θάλασσα. Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριό μου.

Ο Σβιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του. Εκείνη την ημέρα μάς σταμάτησαν για έλεγχοι οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί τριγύρω και πως μόλις είχαμε τελειώσει την προπόνησή μας".

Επιπρόσθετα, ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ αποκάλυψε επίσης πως αρκετές φορές μέχρι σήμερα έχει αναβληθεί η επιστροφή των παικτών του Δικεφάλου στις προπονήσεις.