Skip to main content

ΠΑΟΚ: Σε περιορισμό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης λόγω... Λημνιού

Ο Δημήτρης Λημνιός που διαγνώστηκε θετικός στον Covid 19 βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα δίχως να έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.

Χωρίς τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ σήμερα, καθώς ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου ήταν συγκάτοικος με τον Δημήτρη Λημνιό στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδος και μένει σε περιορισμό λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στον ακραίο επιθετικό.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Τετάρτης.

Ο Δημήτρης Λημνιός που διαγνώστηκε θετικός στον Covid 19 βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα δίχως να έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα.

Στα της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με τρέξιμο, δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Οι Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Τζόλης , Ίνγκασον που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις έχοντας αρνητικο τεστ Covid 19 προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν σε νέο τεστ – όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων – την Τετάρτη.

Οι Μπαλογιάννης , Τσιγγάρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων,  προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα απο την υπόλοιπη ομάδα.

Την Τετάρτη (09.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.