Skip to main content

ΠΑΟΚ: Σε βαρύ κλίμα η πρώτη προπόνηση μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στη Λέφσκι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Μετά το στραπάτσο από τη Λέφσκι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση ανασύνταξης, αφού έχει μπροστά του την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σήμερα το απόγευμα όλοι έδωσαν το παρών στη Νέα Μεσήμβρια βάζοντας σχέδια για την επόμενη μέρα.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στη Λέφσκι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια με δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη και στο φινάλε έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Ράφα Σοάρες που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο, το Σάββατο (30.07) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό, στο πλαίσιο της σταδιακής του επανένταξης σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο μόνος του στο γήπεδο δούλεψε ο Ομάρ Ελ Καντουρί , με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Το Σάββατο (30.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.