Skip to main content

ΠΑΟΚ: Στα πιτς ο Μπάμπα - Χάνει το ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο

Ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και κατά συνέπεια θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση των ασπρόμαυρων απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού αριστερού μπακ του, Μπάμπα Ράχμαν ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από μυϊκές ενοχλήσεις, οι οποίες ξεκίνησαν να το ενοχλούν από το δεύτερο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Σήμερα (29/03), ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναζητά τον αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Οι εναλλακτικές επιλογές είναι ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο συμπατριώτης του Ράφα Σοάρες, ωστόσο τις ίδιε πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού έχει και ο Γιόνι Ότο για να ξεκινήσουν στο αρχικό σήμα του «Δικεφάλου».

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (30.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία», αναφέρει η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.