Skip to main content

Παπαθανασάκης: Έκλεισε η συμφωνία με την Turkish Airlines

Είμαστε χαρούμενοι που μια τεράστια εταιρεία μας εμπιστεύεται και στόχος είναι η γιγάντωση του Ηρακλή, τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Γηραιού

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της ΠΑΕ Ηρακλής με τον αεροπορικό κολοσσό Turkish Airlines για πενταετή χορηγία. Όπως αποκάλυψε σήμερα ο μεγαλομέτοχος του Γηραιού, Σπύρος Παπαθανασάκης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το πλάνο των «κυανόλευκων» για τις Ακαδημίες, «η συμφωνία έκλεισε».

«Ήδη ετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Λεβαδειακό. Θα υπάρχουν διαφημίσεις στις πινακίδες, θα ντυθούν οι πάγκοι των δυο ομάδων όπως και η αίθουσα Τύπου. Είμαστε χαρούμενοι που μια τεράστια εταιρεία μας εμπιστεύεται και στόχος είναι η γιγάντωση του Ηρακλή να έχει τα επόμενα χρόνια την υπογραφή της Turkish Airlines», σημείωσε ο κ. Παπαθανασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις  15 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι και ο Έλληνας επικεφαλής της εταιρείας, αλλά και Τούρκοι εκπρόσωποι της.