Skip to main content

Παπάζογλου: Συγγνώμη 100 φορές στον Γιαννούλη,περίμενα πιο δυνατό ΠΑΟΚ

«Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους είναι λογικό να βγαίνει μια κούραση», δήλωσε για τον «Δικέφαλο», ο στράικερ της ΑΕΛ.

Για την εξέλιξη του πρόσφατου αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, την εικόνα του «Δικεφάλου» και για το σκληρό του μαρκάρισμα επάνω στον Δημήτρη Γιαννούλη αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Θανάσης Παπάζογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υψηλόσωμος στράικερ των Θεσσαλών:

Για το ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ: «Περίμενα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ. Εμείς παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί και μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι παραπάνω από το ματς».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δεν είδα φρέσκο τον ΠΑΟΚ. Όταν παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους είναι λογικό να βγαίνει μια κούραση. Έστω και έτσι, όμως, τον περίμενα πιο δυνατό».

Για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν στο μυαλό τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Το μυαλό ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρίσκεται πάντα το ματς που παίζει εκείνη τη στιγμή. Απλώς βγήκε μια κούραση στον ΠΑΟΚ, εμείς ήμασταν σε καλό βράδυ, τους δυσκολέψαμε και γι’ αυτό το ματς είχε αυτήν την εικόνα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τη Λάρισα: «Πάντα η Λάρισα δυσκόλευε τον ΠΑΟΚ. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες κι αν αγωνίζεται δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Και στον ΠΑΟΚ όταν ήμουν ξέραμε πάντα πόσο δύσκολο είναι ένα παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποδοσφαιριστές που ξέρουν να αντιμετωπίζουν κάθε αντίπαλο όπως πρέπει. Δεν υπήρξε θέμα υποτίμησης».

Για το σκληρό του μαρκάρισμα πάνω στον Γιαννούλη που προκάλεσε συζητήσεις: «Του ζήτησα εκατό φορές συγγνώμη. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω, δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ, είμαι από τη Θεσσαλονίκη, δεν θα ήθελα ποτέ να δημιουργήσω άσχημο κλίμα σε βάρος μου. Με παρέσυρε η φάση, δεν ήθελα να του κάνω ζημιά και όντως δεν του έκανα.

Συνέβη ακριβώς μετά τη φάση του πέναλτι, υπήρξε μια βαβούρα στο γήπεδο, παρασύρθηκα και πήγα παραπάνω πιο δυνατά από όσο θα έπρεπε. Έτσι είναι το παιχνίδι, παίζω πάντα παθιασμένα για την ομάδα μου. Δεν είχε να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο συνέβη και κόντρα στον Άρη σε μια φάση με τον Βέλεθ. Ποδόσφαιρο παίζουμε. Όσα παιχνίδια και να δείτε πάντα υπάρχουν τέτοια μαρκαρίσματα. Τι σημαίνει; Ότι είχα προηγούμενα με τον Γιαννούλη ή τον ΠΑΟΚ;».

Για τα γνώριμα πρόσωπα που συνάντησε από τον ΠΑΟΚ: «Έζησα τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, είδα πολλά γνώριμα πρόσωπα, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές. Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα. Πάντα θα έχω καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που παρέμειναν στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Από παίκτες άλλαξαν πολλοί. Ο μόνος που έπαιζε προχθές ήταν ο Πέλκας».

Για το Άρης-ΑΕΚ, τις φωνές του Άρη για τη διαιτησία και το VAR: «Δεν είδα τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Άρης, απλά άκουσα και διάβασα κάποια πράγματα. Το VAR είναι μια πονεμένη ιστορία. Βλέπουμε τα πράγματα όπως θέλουμε να τα δούμε. Στη φάση που διαμαρτυρόμαστε εμείς για πέναλτι, ένας άλλος διαιτητής μπορεί να το έδινε. Είναι στην κρίση του. Επίσης, πιστεύω ότι δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά».

Για τη φάση του πέναλτι που διαμαρτύρεται η ΑΕΛ: «Είναι μια δύσκολη φάση, την οποία ο διαιτητής την παίρνει πάνω του 100%. Ναι μεν ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε πρόθεση, όμως, η μπάλα βρίσκεται σε σημείο που καίει. Νομίζω πως εύκολα μπορεί να δοθεί πέναλτι».

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Νομίζω ότι όλο το πρωτάθλημα κρίνεται σε αυτό το ματς. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ θα έχουμε δράματα ως το τέλος. Αν πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, ξεκαθαρίζει το φαβορί. Είναι κομβικό το σημείο του πρωταθλήματος. Θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Είναι και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού που θα παίξουν τον ρόλο τους. Το βασικό είναι να κυλήσουν όλα ομαλά, διότι αυτά είναι περίεργα παιχνίδια».

Για το αν θα παίξει ρόλο το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο πώς θα εμφανιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά και θα παίξει ρόλο. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με αντίπαλο μια ομάδα που παραδοσιακά της παίρνει αποτελέσματα και θέλει να την κοιτάξει στα μάτια. Σίγουρα θα είναι κουρασμένος κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν μετάνιωσε που επέστρεψε στην Ελλάδα: «Δεν το έχω μετανιώσει. Από όλα όσα κάνουμε στη ζωή μας, είτε καλά είτε κακά, μαθαίνουμε. Σημασία έχει που είμαι εδώ και γύρισα ξανά στην ελληνική πραγματικότητα. Στο τέλος θα δούμε».

Για το αν επιμένει σε μια παλιότερη δήλωσή του πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Άρη: «Ναι, γιατί όχι; Είμαι Θεσσαλονικιός, προέρχομαι από τον Άρη, πάντα θα τρέφω συναισθήματα για την ομάδα. Είναι και σε καλό φεγγάρι τώρα. Βεβαίως, δεν είμαι σε ηλικία για να συζητάμε για την ολοκλήρωση της καριέρας μου».