Skip to main content

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές

Ο Νίκος Παππάς επιτέθηκε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών

Την εκτίμησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, επιμένοντας παράλληλα ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Ο κ. Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ επιτέθηκε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο αποτυχημένο υπουργό Οικονομικών στη διάρκεια της κρίσης, τονίζοντας ότι κάθε φορά που πάει καλά η οικονομία, ο κ. Στουρνάρας παρεμβαίνει για να κάνει συστάσεις.

«Δεν κοιτάει τη δουλειά του και κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις», συμπλήρωσε.

Επίσης χαρακτήρισε σπασμωδική την κίνηση της Ν.Δ. να ζητήσει από το ΕΣΡ να απαγορευτεί η μετάδοση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Όπως τόνισε, για πρώτη φορά και από την εποχή του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα και επιλέγει έναν κλειστό χώρο.