Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021
x

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ

Οι δύο άνδρες, ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, παραδόθηκαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, συνοδεία των δικηγόρων τους.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο Ρομά που πάτησαν με το αυτοκίνητό τους, τραυματίζοντάς την θανάσιμα, μία 73χρονη γυναίκα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στην προσπάθεια τους να της αρπάξουν μια αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Οι δύο άνδρες, ένας 35χρονος και ένας 30χρονος, παραδόθηκαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου πήγαν συνοδεία του δικηγόρου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το naftemporiki.gr, ζούσαν στον καταυλισμό του Βλυχού Μεγάρων.

Ο 30χρονος, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και ληστείες, φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο όχημα που παρέσυρε και σκότωσε την 73χρονη, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 35χρονος.

Oι αστυνομικοί εντόπισαν σε καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων ένα ύποπτο όχημα, παρόμοιο με αυτό των δραστών. Το όχημα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που σκότωσαν την 73χρονη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ