Skip to main content

Το παραλιακό μέτωπο Καλαμαριάς στο επίκεντρο της συνάντησης Ανδρουλάκη-Αράπογλου

Πάνω από δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τη νέα δήμαρχο Καλαμαριάς

Πλήρη και σε βάθος ενημέρωση για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου Καλαμαριάς και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν στον δημόσιο χώρο και το παραλιακό μέτωπο της πόλης, το οποίο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, είχε σήμερα από τη νέα δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Ανδρουλάκη και η οποία διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενημερώθηκε αναλυτικά από την κ. Αράπογλου για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς και όλα τα επιτακτικά ζητήματα που αφορούν στον δημόσιο χώρο. «Άλλωστε, πριν μερικές μόλις εβδομάδες, η νέα δήμαρχος και η κοινωνία της Καλαμαριάς έμαθε μετά από επίκαιρη ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εκείνο που η απερχόμενη αρχή Δαρδαμανέλη απέκρυπτε, την ύπαρξη δηλαδή Προεδρικού Διατάγματος για το Γενικό Σχέδιο της μαρίνας της Αρετσούς και τη σχετική Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ)» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Image

Ο κ. Ανδρουλάκης, αφού επεσήμανε στην κ. Αράπογλου και τα στελέχη της διοίκησής της που έλαβαν μέρος στη συνάντηση, πώς το θέμα του δημόσιου χώρου είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του, δεσμεύτηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πως θα προωθήσει τα θέματα που αφορούν το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς και τη διατήρηση του αδόμητου χαρακτήρα του για την πόλη, τους πολίτες της και ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Την εκλεγμένη δήμαρχο Καλαμαριάς συνόδευσαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ζαχαρίας Κώστας, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης Ελπίδα Καλπίδου, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Χριστίνα Φοροπούλου, καθώς και ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Σαρηγιάννης.