Skip to main content

Παραμένουν και σήμερα οι υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται στις περισσότερες περιοχές την Παρασκευή. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια.  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοί θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά του Ιονίου,  την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές αναμένονται στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς. Στην Ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς.