Skip to main content

Παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο από εργαζόμενους στην καθαριότητα

Οι εργαζόμενοι ζητούν εδώ και μήνες να τους χορηγηθούν Μέσα Ατομικής Προστασίας καθώς και πληρωμή των υπερωριών και των νυχτερινών.

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στην Καθαριότητα, οι οποίοι συνεχίζουν την αποχή από την εργασία τους τις Κυριακές.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να τους χορηγηθούν Μέσα Ατομικής Προστασίας καθώς και πληρωμή των υπερωριών και των νυχτερινών.

«Τα αιτήματα έχουν συζητηθεί επανειλημμένα, χωρίς όμως να υπάρξει λύση» Φώτης Μαραντζίδης εκπρόσωπος των εργαζομένων από την παράταξη της ΔΑΣ.

Όπως σημείωσε, «οι εργαζόμενοι αυτό που θέλουν σήμερα να υπάρξει δέσμευση από τη διοίκηση για συγκεκριμένα ζητήματα. Από υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Δεν θέλουμε η πόλη να κάνει γιορτές με σκουπίδια», τόνισε.

«Ότι νομιμοποιούνται οι εργαζόμενοι πρέπει να το πάρουν», σημείωσε ο επικεφαλής των «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης, καλώντας τη διοίκηση να κάνει οτιδήποτε μπορεί και όσο πιο γρήγορα για να διευθετηθεί το θέμα.

«Πρέπει να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των εργαζομένων» σχολίασε η επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Ρία Καλφακάκου, η οποία τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων.

«Η διοίκηση Μπουτάρη θα ολοκληρώσει τη θητεία της και οι εργαζόμενοι δεν θα έχουν πάρει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας», τόνισε ο Γιάννης Δελής από την Λαϊκή Συσπείρωση.

«Συζητάμε τα ΜΑΠ επί 8 χρόνια χωρίς να γίνει τίποτα, σχολίασε από την πλευρά του ο Κωνσταντής Σεβρής από την παράταξη «Μένουμε Θεσσαλονίκη»