Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

«ΠΑΡΩΝ» Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΡΗ (ΦΩΤΟ)

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ απένειμε τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές-πρωταθλήτριες κολύμβησης που έφεραν επιτυχίες στο σύλλογο

Ο Ιδιοκτήτης της KAE Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος, Νίκος Κάλλεν, το μέλος του ΔΣ,Τάσος Μωυσιάδης αλλά και ο προπονητής, Βαγγέλης Αγγέλου έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΑΣ Άρης στο «ARIS Sports Cafe» του «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να τιμήσει τους αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα (σε Στίβο, Πετοσφαίριση, Τζούντο, Κολύμβηση, Πυγμαχία, Πάλη και Kick Boxing).

Ο κ. Γουλιέλμος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες κολύμβησης που έφεραν επιτυχίες στο σύλλογο. Παίρνοντας το λόγο από τον πρόεδρο του ΑΣ και εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ τόνισε:

«Ήρθαμε στο σπίτι μας. Εδώ είναι το σπίτι μας. Θα ήθελα να συγχαρώ κι από κοντά τους πραγματικούς αθλητές του Άρη. Γιατί οι πραγματικοί αθλητές είναι οι ερασιτέχνες. Οι επαγγελματίες είναι αυτοί που αρχίζουν και αλλάζουν τη συνταγή. Εγώ στους επαγγελματίες είμαι, οι τίμιοι πρωταθλητές είναι οι ερασιτέχνες. Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα σήμερα να είμαι εδώ και να μοιραστώ κι εγώ αυτή τη χαρά που ζείτε εσείς. Συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταθλητές του Άρη. Τους εύχομαι καλή δύναμη κι όταν ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ, όπου μπορούμε να είμαστε δίπλα τους θα το κάνουμε. Στα τμήματα καλαθοσφαίρισης ήδη είμαστε, του χρόνου θα είμαστε πιο κοντά».