Skip to main content

Παρουσία Πογέτ και Κωσταντινίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Οι Γκουστάβο Πογέτ και Κώστας Κωσταντινίδης συνομίλησαν με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Ζοζέ Μπότο

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, και ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωσταντινίδης, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σημερινή (24/8) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Ζοζέ Μπότο, με αφορμή και την επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία (27/9, 21:45 - «Γεώργιος Καμάρας»), στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Nations League.  

Οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (Κυριακή 28 Αυγούστου 21:45 - Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Ίβαν Νάσμπεργκ συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Αυτά είναι και τα μόνα προβλήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς επιστρέφουν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε την τιμωρία που «κουβαλούσαν» από την περυσινή σεζόν.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.