Skip to main content

ΠΑΣΟΚ σε Τσαπανίδου: Ο λαός δεν ξεχνά τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο

«Η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης», τονίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με φόντο την κυβερνητική συμμαχία του 2015 με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

Διαβάστε ακόμη: Τσαπανίδου - Ο Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Καμμένο, το ΠΑΣΟΚ ελπίζαμε να έχει βγάλει συμπεράσματα από τη ΝΔ

Σε απάντηση του προς την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου, το ΠΑΣΟΚ, τονίζει ότι «οι συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία, άλλωστε συνέβη δυο φορές».

Στη συνέχεια επισημαίνει πως «όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Οι συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία. Άλλωστε συνέβη δυο φορές.

Η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.

Ξέρει πλέον ότι μοναδική επιδίωξη του κ.Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται αταλάντευτα ενάντια στην πρωτοφανή θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εγγυάται την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της ακηδεμόνευτης λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών.