Skip to main content

Πατέρας αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε: «Είναι χτυπημένος σε κεφάλι και σώμα»

Ο πατέρας του αστυνομικού επισήμανε πως έχει εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης ξυλοδαρμού του γιου του.

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων χθες στη Νέα Σμύρνη.

«Είναι καλά στην υγεία του. Του έχουν κάνει εξετάσεις. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι και στο σώμα του. Έγιναν όλα τα απαραίτητα ευτυχώς είναι όλα καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο protothema.gr.

Ο πατέρας του αστυνομικού, πρόσθεσε πως έχει εμπιστοσύνη στις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. «Οι αστυνομικοί κάνουν τις έρευνες δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ο Άγγελος δεν μας είπε τι έγινε δεν ήθελε να μας περιγράψει. Ευτυχώς είναι καλά!», επισημαίνει.

Στο πλευρό του αστυνομικού της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που χτυπήθηκε άγρια από τους κουκουλοφόρους το απόγευμα της Τρίτης στη νέα Σμύρνη βρίσκεται από νωρίς το πρωί ο πατέρας του Κώστας αλλά και η μητέρα του μαζί με τη σύντροφο του.

«Ο Άγγελος είναι καλά. Μιλήσαμε με τους γονείς του. Μας είπαν πως πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Δεν κινδυνεύει. Δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο», είπε στο protothema ένας από τους θείους του. «Ο Άγγελος είναι καλά», τόνισε ακόμη ένας συγγενής του.

Ο άτυχος αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 401. Κοντά του από την πρώτη στιγμή ήταν οι συνάδελφοι του από την ομάδα του που δέχτηκαν και εκείνοι επίθεση από τους κουκουλοφόρους με πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Ο ίδιος φαίνεται πως περιέγραψε στα αγαπημένα του πρόσωπα τον τρόπο με τον οποίο του επιτέθηκαν οι δράστες, με αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στον δρόμο για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται πως στα επεισόδια έγιναν 16 συλλήψεις συνολικά, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι συνολικά δέκα.