Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΙΤΣΙΟΥ: «ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ»

Ο Ιορδάνης Κίτσιου μίλησε για τη μη κλήση του γιου του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αφήνοντας αιχμές για κατευθυνόμενες επιλογές των ποδοσφαιριστών

Βέλη για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εξαπέλυσε ο πατέρας του Στέλιου Κίτσιου, Ιορδάνης μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis» υπογραμμίζοντας πως στις κλήσεις για τη «γαλανόλευκη» δεν κάνει κουμάντο ο Τζον Φαν'τ Σιπ αλλά ένας μάνατζερ.

Αναλυτικά παρακάτω τα όσα δήλωσε:

Για τη μη κλήση του Στέλιου Κίτσιου στην Εθνική: «Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στους καλύτερους μπακ στο τουρκικό πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για νέα μεταγραφή. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο καλείται κάποιος στην Εθνική. Ας βγει κάποιος για να μου το πει. Ποιος κάνει κουμάντο; Αποκλείεται να κάνει κουμάντο ο συγκεκριμένος προπονητής.

Πιστεύω ότι γίνονται με βάση κάποιον μάνατζερ. Αυτός τις υποδεικνύει. Είναι ένας μάνατζερ που πατάει γερά στα πόδια του. Ας μου αποδείξουν το αντίθετο. Εδώ είμαι».

Την πίεση του ΠΑΟΚ: «Η πίεση στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Εξαρτάται τη θέση και τον ανταγωνισμό. Την άντεξε και με το παραπάνω. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε για προσωπικούς λόγους του εκάστοτε προπονητή. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι δίκαιο».

Την ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ: «Γιατί να μην γίνει. Είναι γεννημένος ΠΑΟΚτσής. Όσο και να νιώθω πικραμένος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Δεν το δόθηκαν ευκαιρίες που θα έπρεπε. Πως θα έβρισκε διάρκεια; είναι ένα παιδί που τρέχει και η κριτική ήταν πάντα αυστηρή.

Τις ομάδες που ενδιαφέρονται: «Η χώρα είναι η Αγγλία και σχεδόν είναι με το ένα πόδι σε ομάδα της Τουρκίας. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις δύο μεγάλες ομάδες της Τουρκίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ