Skip to main content

Δύο τροχαία και μποτιλιάρισμα στην Εθνική προς Θεσσαλονίκη - Απεγκλωβίστηκε οδηγός ΙΧ

Οδηγός ΙΧ απεγκλωβίστηκε από το όχημά του με τη συνδρομή της πυροσβεστικής - Κυκλοφοριακό έμφραγμα στο σημείο, όπου εκτελούνται και ασφαλτοστρώσεις

Δύο τροχαία ατυχήματα σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων μεταξύ τους, σε συνδυασμό με εργασίες ασφαλτόστωσης, έχουν προκαλέσει ουρά χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κλειδίου, μετά τη συμβολή του με την Εγνατία Οδό.

Συγκεκριμένα, εκτροπή οχήματος σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00, στο ρεύμα εισόδου στην πόλη, πριν τη γέφυρα του Λουδία. Ένα ΙΧ εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στις διαχωριστικές γραμμές με αποτέλεσμα να υπάρξει εγκλωβισμός του οδηγού.

Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες για να βγει ο οδηγός από το όχημα και να μεταφερθεί ελαφρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Περίπου 100 μέτρα μετά σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δύο οχημάτων, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Λόγω των δύο συγκρούσεων έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, το οποίο επιδεινώνεται και από εργασίες ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο.