Skip to main content

Πατουλίδου για Αγγελούδη: Αφήνω τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε καλά χέρια

Η Βούλα Πατουλίδου συνεχάρη τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη για τα νέα του καθήκοντα στον Οργανισμό Τουρισμού

Γύρισε από σήμερα σελίδα ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης καθώς κατά την πρώτη ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα.

Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Η Βούλα Πατουλίδου συνεχάρη τον κ. Αγγελούδη για τα νέα του καθήκοντα και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα.

«Χαίρομαι που παραδίδω τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης και νοιώθω πως τον αφήνω σε «καλά χέρια». Με τον κ. Αγγελούδη γνωριζόμαστε χρόνια και είχαμε πάντα αγαστή συνεργασία. Η τουριστική πορεία  της Θεσσαλονίκης είναι αποτέλεσμα των συνεργασιών  και της στρατηγικής που υλοποιήσαμε. Ήρθε η στιγμή να κάνω το επόμενο πολιτικό μου βήμα με βαθιά την αίσθηση καθήκοντος μέσα μου και με την ευχή στον νέο πρόεδρο να πάει τη Θεσσαλονίκη ακόμα πιο ψηλά».

Την σκυτάλη του προεδρείου παρέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης από την απερχόμενη πρόεδρο και αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Τη θέση της αναπληρώτριας προέδρου αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος ταμίας και εκπρόσωπος του Περιφερειακού ταμείου Ανάπτυξης κα Χρύσα Γρανούζη. Τη θέση του ταμία ο Γ.Γ. της Π.Ε.Δ. Κ.Μ. και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διαδημοτικής Συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Γάκης. Τη θέση του Αντιπροέδρου ο εκπρόσωπος της Π.Κ.Μ. κος Θ. Μπέγκας και τη θέση του γραμματέα ο εκπρόσωπος του ΕΒΕΘ κ. Χ. Αλεξόπουλος.