Skip to main content

Πάτρα: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα που χάρισε ζωή με τον θάνατό της

Η οικογένεια της παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα λευκά

Συγγενείς, και φίλοι στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας (31/7) θα πουν το τελευταίο αντίο στην 14χρονη Χριστίνα που χάρισε ζωή με τον θάνατό της.

Η κηδεία της 14χρονης θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Διαβάστε - Τροχαίο στην Πάτρα: Δεν τα κατάφερε τελικά η 14χρονη Χριστίνα – Χαρίζει ζωή με τον τραγικό χαμό της

Σύμφωνα με το thebest, η οικογένεια της 14χρονης Χριστίνας παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους.

Η 14χρονη Χριστίνα έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου, οπότε και έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με ΙΧ.

Τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της πολυαγαπημένης τους Χριστίνας δίνοντας ζωή σε συναθρώπους μας, πήραν οι γονείς της.

Από τα ξημερώματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου ξεκίνησε η διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας που έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου.