Skip to main content

Πέλκας: Πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου ήξερε πώς να μας κάνει... Ταλιμπάν

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για τον Γκουστάβο Πογέτ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Για τη μάχη του τίτλου στην Ελλάδα και τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτησή του μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας, δίνοντας προβάδισμα στον Δικέφαλο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Όσον αφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Έλληνας διεθνής πρώην άσος του Δικεφάλου, μιλώντας στο SPORT24 τον χαρακτήρισε εξαιρετικά επιδραστικό και θυμήθηκε μια παλιά ιστορία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ικανότητα να τους κάνει "ταλιμπάν" και να παίζουν γι' αυτόν. 

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια με τον οποίο έχουν επαφή και συζητούν είπε πως έτσι όπως δείχνει ότι θα πάει η υπόθεσή του ο παίκτης μοιάζει να μην έχει ταβάνι.

Για την Εθνική ομάδα που μετράει αντίστροφα για τη μάχη με το Καζακστάν τόνισε πως ο Ουρουγουανός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έχει κάνει καλή δουλειά και η ομάδα είναι συμπαγής με τους παίκτες ενωμένους να τα αφήνουν όλα πίσω όταν βρίσκονται μαζί για τις υποχρεώσεις της γαλανόλευκης.

Σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα ο Πέλκας αποκάλυψε πως υπήρξαν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν και πως έχει στο μυαλό του να κάνει το comeback στην Stoiximan Super League κάποια στιγμή.