Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΕΛΛΑ: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΣΑΚΩΝ

Προχωρά η ανακατασκευή αναβαθμού και αγωγού άρδευσης στην τοπική κοινότητα Τσάκων του δήμου Αλμωπίας στην Πέλλα - Δηλώσεις από τον Δάνη Τζαμτζή.

Ένα «έργο στήριξης της αγροτικής παραγωγής» ξεκινάει μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή.

Πρόκειται για το έργο «Ανακατασκευή Αναβαθμού και Αγωγού Άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Τσάκων, του δήμου Αλμωπίας». Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 380.000 ευρώ, υλοποιείται επί της κοίτης του Ασπροποτάμου, αξιοποιώντας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «με βέλτιστο τρόπο τη διαθέσιμη παροχή νερού».  

Σε σχετική δήλωσή του, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, αναφέρει: «Μέσα από το τεχνικό μας πρόγραμμα, προσπαθούμε να εκτελέσουμε μία σειρά έργων μεγάλης σημασίας για την στήριξη της αγροτικής μας παραγωγής. Συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα, όπως το να υπάρχει διαθέσιμο νερό και να μην μπορούμε να το αξιοποιήσουμε μ’ έναν βέλτιστο οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά τρόπο. Για το καλό των αγροτών μας εντάσσουμε στον προγραμματισμό μας, έργα αγροτικών υποδομών, που μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στην ποιότητα και την ποσότητα των παραγόμενων αγροτικών προϊόντων στη ΠΕ Πέλλας», κατέληξε ο κ. Τζαμτζής.
 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ