Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΕΛΛΑ: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Η 14χρονη μαθήτρια καταγγέλλει πως έκρυψε το κινητό της ανάμεσα στα πόδια της και ο γυμναστής έβαλε το χέρι του δήθεν για να το πάρει.

Σεξουαλική παρενόχληση από τον γυμναστή της καταγγέλλει μαθήτρια δευτέρας γυμνασίου στην Πέλλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, όλα συνέβησαν στα τελευταία 10 λεπτά στο μάθημα της γυμναστικής. Ο 55χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής άφησε ελεύθερα τα παιδιά στην αυλή γυμνασίου της Πέλλας. Η 14χρονη μαθήτρια μαζί με δυο φίλες της κάθισαν στην άκρη. Η μικρή μιλούσε στο κινητό και όταν είδε τον καθηγητή να πλησιάζει, έκρυψε τη συσκευή κάτω από τα πόδια της για να μην τιμωρηθεί.

Ο καθηγητής απροειδοποίητα τότε φέρεται να έβαλε το χέρι του, όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ανάμεσα στα πόδια της. Το παιδί άρχισε να τρέμει και να κλαίει μπροστά στις συμμαθήτριές της. Τότε ο καθηγητής απομακρύνθηκε.

Η μητέρα της 14χρονης ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγες ώρες αργότερα από τις φίλες της κόρης της, μέσω facebook. Σοκαρισμένη από το συμβάν, την επόμενη μέρα ενημέρωσε τον διευθυντή του γυμνασίου ο οποίος, όπως η ίδια υποστηρίζει, της είπε ότι μεγαλοποιεί το γεγονός. Την ίδια μέρα κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στις αρχές. Η εισαγγελία ζήτησε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Η μαθήτρια και οι φίλες της έχουν δώσει ήδη κατάθεση. Ωστόσο, ο καθηγητής δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του. Για δύο εβδομάδες η μαθήτρια δεν έκανε το μάθημα της γυμναστικής και πλέον δε θέλει να πηγαίνει γενικά στο σχολείο, καθώς, όπως λέει στους γονείς της, δεν αντέχει να τον βλέπει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ