Skip to main content

Πέλλα: Τούμπαρε το όχημα διακινητή - Τραυματίστηκαν οι μετανάστες που μετέφερε

Επιτάχυνε αγνοώντας τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα λίγο αργότερα το όχημα με το οποίο μετέφερε 9 μετανάστες να εκτραπεί και να ανατραπεί

Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη διακινητή παράνομων μεταναστών τα ξημερώματα στην Πέλλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας 28χρονος Ιρακινός από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αριδαίας, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει σε όχημα 9 αλλοδαπούς άνδρες (7 Σύρους, έναν Παλαιστίνιο και έναν Αιγύπτιο), με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Ειδικότερα, σε σήμα των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας για διενέργεια ελέγχου, ο προαναφερόμενος αλλοδαπός ανέπτυξε ταχύτητα στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Έδεσσας επιχειρώντας να διαφύγει, όμως στη συνέχεια το όχημα που οδηγούσε εξετράπη και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη πάρει εξιτήριο, ενώ κάποιοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται με κατάγματα, χωρίς, όμως, να διατρέχει κάποιον κίνδυνο η υγεία τους.

Το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε.

Οι δέκα αλλοδαπού συνελήφθησαν και για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ. ενώ επιβλήθηκαν 7 πρόστιμα των 600 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης και υπέρβαση του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων σε όχημα.

 

Φωτογραφία αρχείου