Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΠΕΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ

Στα 147.494 ευρώ ο προϋπολογισμός της προμήθειας των οχημάτων στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».

Εγκρίθηκε το αίτημα του δήμου Δέλτα για την προμήθεια πέντε ηλεκτρικών οχημάτων και ενός επιδαπέδιου σταθμού φόρτισης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», συνολικού προϋπολογισμού 147.494,28 ευρώ.

Κατόπιν τούτου, ο στόλος οχημάτων του Δήμου Δέλτα ενισχύεται με δύο μικρά επιβατηγά ηλεκτρικά οχήματα, ένα ηλεκτροκίνητο τετράκυκλο όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα, ένα ηλεκτροκίνητο τετράκυκλο όχημα με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και πλυστικό 200lt, ένα ηλεκτροκίνητο τετράκυκλο όχημα τύπου ανατρεπόμενου κάδου, αλλά και έναν επιδαπέδιο σταθμό φόρτισης.

«Άλλα 5 οχήματα και μάλιστα οικολογικά προστίθενται στο στόλο των οχημάτων του Δήμου Δέλτα, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό σε 105: μηχανήματα έργου, μηχανήματα αγροτικά, φορτηγά και οχήματα επιβατικά. Στη διάρκεια της θητείας μας, με συστηματική δουλειά καταφέραμε να διπλασιάσουμε τη δύναμη των οχημάτων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αυξάνονται τα μέσα και οι δυνατότητες για καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη, κυρίως σε θέματα καθημερινότητας» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ