Skip to main content

Περιοδεία Ανδρουλάκη στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς - «Προτεραιότητα μία ανθρώπινη πόλη»

Ο κ. Ανδρουλάκης συνομίλησε αρχικά με πολίτες και επαγγελματίες στον πεζόδρομο - «Προτεραιότητα να υπάρχει μία ανθρώπινη πόλη».

Σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο περιοδείας που έκανε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνομίλησε αρχικά με πολίτες και επαγγελματίες στον πεζόδρομο και εν συνεχεία δήλωσε: «Για να υπάρχει μια ποιοτική ζωή για τους Θεσσαλονικείς προτεραιότητα είναι να υπάρχει μια ανθρώπινη πόλη, όπου οι υπηρεσίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα είναι αξιοπρεπείς, όπου η καθαριότητα θα είναι προτεραιότητα. Δεσμεύτηκα στους εργαζόμενους ότι θα είμαστε στο πλευρό τους. Οφείλουμε να κάνουμε περισσότερα, η πόλη έχει μένει πίσω, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις».

Για την ενεργειακή κρίση ανέφερε: «Η πολιτική πλατφόρμα που έχουμε καταθέσει για πλαφόν στη λιανική, για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και το νέο ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξοουχους για συντάξεις αξιοπρέπειας. Για εμάς αυτές είναι λύσεις για να περάσουμε την κρίση χωρίς νέες κοινωνικές ανισότητες».