Skip to main content

Περιοδεία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου στη λαϊκή αγορά της Περαίας

Τι συζήτησε με τους εκπροσώπους των λαϊκών αγορών. Τον συνόδευαν Αρβανιτίδης, Αδάμου, Κοκολάκης, Πάππου και στελέχη του κόμματος.

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί από το πρωί ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της Περαίας.

Ο κ. Σπυρόπουλος, παρουσία στελεχών του κόμματος, όπως ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδης, η βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνα Αδάμου, ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Β' Θεσσαλονίκης, Κώστας Κοκολάκης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών, στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, που εξελέγη μάλιστα πολύ ψηλά από τους Θεσσαλονικείς στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, Μιχάλης Πάππου, και 

Συνοδεία του προέδρου της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας – Θεσσαλίας – Θράκης, Άγγελου Δερετζή, και του προέδρου του Σωματείου Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Εκτός Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», Γιώργου Χρυσάφη, το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με επικεφαλής τον κ. Σπυρόπουλο, συνομίλησε με παραγωγούς και επαγγελματίες, ενώ συζήτησαν και τα φλέγοντα ζητήματα των λαϊκών αγορών, που έχουν φέρει σε αντιπαράθεση τους συνδικαλιστές των λαϊκών με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπως και την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε να τροποποιηθεί ο υφιστάμενος νόμος για τις λαϊκές της Θεσσαλονίκης και να μπορέσει να υλοποιηθεί η δράση με τα κουπόνια για δωρεάν αγορές από τις λαϊκές για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες.