Skip to main content

Με το δεξί στο Μουντομπάσκετ η Εθνική, ισοπέδωσε το Μαυροβούνιο

Oι Έλληνες διεθνείς δεν άφησαν τους Μαυροβούνιους να διανοηθούν πως έχουν κάποια ελπίδα στο ματς-Προφύλαξε τον Γιάννη ο Σκουρτόπουλος.

Ένα πρώτο δείγμα των προθέσεων της στο φετινό Μουντομπάσκετ έδειξε η Εθνική ομάδα μπάσκετ στην πρεμιέρα της στο τουρνουά σαρώνοντας το Μαυροβούνιο με 85-60 και ουσιαστικά ετοιμάζεται πλέον για το ματς με τον πιο υπολογίσιμο αντίπαλο του ομίλου τη Βραζιλία την Τρίτη.

Με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να προφυλάσσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, οι Έλληνες διεθνείς δεν άφησαν τους Μαυροβούνιους να διανοηθούν πως έχουν κάποια ελπίδα στο ματς, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 30 πόντους σε ορισμένα σημεία του αγώνα.

Παπαγιάννης, Μπουρούσης και Πρίντεζης ήταν τα πρώτα βιολιά στην επίθεση, με τον τεχνικό της Εθνικής να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 17-9, 42-16, 63-38, 85-60

Τα στατιστικά των παικτών

Ελλάδα (Σκουρτόπουλος): Αντετοκούνμπο 10, Αντετοκούνμπο Θ. 8, Μπουρούσης 12, Καλάθης 5, Λαρεντζάκης 7, Μάντζαρης 2, Παπαγιάννης 15, Παπανικολάου 2, Παπαπέτρου 4, Πρίντεζης 16, Σλούκας 4, Βασιλόπουλος