Skip to main content

Περίπου 3.000 ΠΑΟΚτσήδες χωρίς εισιτήρια στο Λονδίνο! (video)

O «Δικέφαλος» ζήτησε επιπλέον εισιτήρια κάτι που δεν μπόρεσε να συμβεί ενώ και επίσημα γύρω στους 2.500 οπαδούς διαθέτουν μαγικά χαρτάκια.

Γύρω στις 3.5 ώρες απομένουν για την σέντρα του μεγάλου αγώνα Τσέλσι-ΠΑΟΚ στο «Stamford Bridge» και οι οπαδοί του «Δικεφάλου» συνεχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δρόμους του Λονδίνου.

Μάλιστα, ένας μεγάλος αριθμός οπαδών, γύρω στους 3.000 σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν διαθέτει εισιτήριο με τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας να ανησυχούν καθώς το παιχνίδι είναι από χθες sold-out και επίσημα ένας αριθμός γύρω στους 2.500 οπαδούς των Θεσσαλονικέων έχουν στην κατοχή τους μαγικά χαρτάκια.

O «Δικέφαλος» ζήτησε επιπλέον εισιτήρια κάτι που δεν μπόρεσε να συμβεί και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λύση ενώ οι άνθρωποι των «μπλε» έχουν ξεκαθαρίσει πως θα απαγορευτεί η είσοδος στους «ασπρόμαυρους» οπαδούς που θα επιδιώξουν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αναμέτρηση από άλλη θύρα από αυτήν που αναγράφει το εισιτήριό τους.

«Οι κερκίδες για τους φιλάθλους της Τσέλσι προορίζονται αυστηρά για τους φίλους της Τσέλσι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο αποβολής, εκτός και αν κάθονται στις περιοχές που προορίζονται για αυτούς», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Τσέλσι.

Πηγή εικόνας: SDNA