Skip to main content

Πεταλωτής: «Πολύ περισσότερα από επτά τα ψέματα της ΝΔ»

H ΝΔ οδήγησε τη χώρα ένα βήμα πριν την καταστροφή και εμφανίζεται αμετανόητη μπροστά στον ελληνικό λαό, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, σχολιάζοντας την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ
«Σήμερα, για άλλη μια φορά, ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ εμφανίζονται πραγματικά αμετανόητοι μπροστά στον ελληνικό λαό. Τα ψέματα; Πολύ περισσότερα από τα δήθεν επτά που παρουσιάστηκαν», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

«Η αλήθεια», πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής, «είναι γνωστή και έχει γίνει συνείδηση πλέον στους Έλληνες πολίτες. Η ατολμία, η δημοσκοπική διακυβέρνηση, η εγκληματική απραξία, ο φόβος του πολιτικού κόστους της κυβέρνησης της ΝΔ οδήγησαν τη χώρα στη διεθνή απαξίωση, την πλήρη αναξιοπιστία και τελικά ένα βήμα πριν την καταστροφή».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε πως «η τακτική "για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ" χρησιμοποιήθηκε συστηματικά από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, για να δικαιολογήσει την απραξία τους. Ας αναλογιστεί, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς τα τότε αποτελέσματα και την τότε κατάληξη».