Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ)

Η «παρέμβαση», όπως τη χαρακτηρίζουν, έγινε χθες ενώ την ευθύνη ανέλαβε με ανακοίνωσή της η αναρχική οργάνωση «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης»

Μπογιές πέταξαν στην είσοδο του γραφείου του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και μέλους της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Φινοκαλιώτη.

Η «παρέμβαση», όπως τη χαρακτηρίζουν, έγινε το απόγευμα της Τρίτης ενώ την ευθύνη ανέλαβε με ανακοίνωσή της η αναρχική οργάνωση «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης». Τα γραφεία βρίσκονται επί της οδού Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επίθεση με τις μπογιές πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό Γιάννη Μιχαηλίδη που «κρατείται παράτυπα φυλακισμένος». «Απέναντι στα χίλια πρόσωπα της "δημοκρατίας" τους, κανένας σύντροφος και καμία συντρόφισσα δεν είναι μόνος/μόνη. Γιατί για εμάς η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι αδιαπραγμάτευτη και ένα βασικό θεμέλιο κάθε απελευθερωτικής δράσης», σημειώνει χαρακτηριστικά η αναρχική οργάνωση.

Η σχετική φωτογραφία που ανήρτησαν:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ