Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019
x

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υπήρξε φίλος με τις πιο διάσημες προσωπικότητες της δεκαετίας του '60, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, ο Μ. Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 95 ετών ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μετά από κάταγμα στο πόδι. «Γνώρισα διασημότητες, που μόνο ως ρεπόρτερ θα μπορούσα να πλησιάσω. Κάποιες, όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Τέλης Σαβάλας, με τίμησαν με τη φιλία τους.... Υπήρξα ένας ρεπόρτερ που κωπηλάτησε σε ήρεμες θάλασσες με γοργόνες και δελφίνια, αλλά και σε επικίνδυνα περάσματα με πιράνχας και σε αγριεμένους ωκεανούς με καρχαρίες»… ανέφερε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1925 και υπήρξε από τους πιο διάσημους κοσμικογράφους και ρεπόρτερ ενώ υπήρξε φίλος με τις πιο διάσημες προσωπικότητες της δεκαετίας του ΄60! Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Νίκος Μαστοράκης γράφοντας: Για τον φίλο της νιότης μου, φοβερό ρεπόρτερ, ανταγωνιστή μου αλλά ποτέ εχθρό, συναγωνιστή μου στην αποκλειστικότητα, αντί για επικήδειο, η τελευταια μας συνομιλια, μερες πριν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ