Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΠΕΤΣΑΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με το ζήτημα που ενέσκηψε για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών.

Επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το θέμα των επαναπροωθήσεων προσφύγων και μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι. Και συντάσσεται με όσους διαβάλλουν και υπονομεύουν τη χώρα μας στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα, υιοθετώντας την προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Πέτσας και συνεχίζει:

«Ενοχλούνται στον ΣΥΡΙΖΑ που ένα χρόνο τώρα έγιναν τολμηρά βήματα για να μπει τέλος στο χάος που εγκατέλειψε φεύγοντας.

»Ενοχλούνται που μειώθηκαν κατά 51% οι ροές στα νησιά το α’ εξάμηνο του 2020, σε σχέση με το α’ εξάμηνο του 2019.

»Ενοχλούνται που μειώθηκαν κατά σχεδόν 24% οι διαμένοντες στα νησιά του Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος των μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών.

»Ενοχλούνται που αυξήθηκαν κατά 88% οι πρωτοβάθμιες αποφάσεις επί αιτήσεων ασύλου.

»Ενοχλούνται που μειώθηκαν συνολικά κατά 4% οι διαμένοντες σε ολόκληρη την Ελλάδα».

«Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκασαν με τη ψήφο τους οι Έλληνες. Τιμώντας την επιλογή των Ελλήνων, δίνουμε τη μάχη για φύλαξη των συνόρων μας, επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου, αύξηση των επιστροφών και λειτουργία των κλειστών, ελεγχόμενων δομών» καταλήγει ο κ. Πέτσας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ